?> Offerte alarmsysteem – UwBeveiligingsPartner

Offerte alarmsysteem

In samenwerking met Securitas streeft UwBeveiligingsPartner naar een veilig(er) Nederland. Gezamenlijk willen we betrouwbare woonhuisbeveiliging mogelijk maken voor iedereen tegen een scherpe prijs. Graag leggen wij aan u uit hoe wij te werk gaan.

Veiligheid 

Alarmsystemen die draadloos werken zijn eenvoudig in gebruik, functioneel en bij ons ook nog eens zeer voordelig aan te schaffen.
Wij bieden met onze alarminstallatie altijd een passende oplossing bij uw specifieke situatie.  Of het nu gaat om de beveiliging van uw vakantiehuis of van uw woning: voor ieder object hebben we een passende en betaalbare oplossing voor uw veiligheid.

Huisdier(en)

Beveiliging is een specialisme. Heeft u bijvoorbeeld een huisdier of huisdieren? Ook voor deze specifieke situatie(s) bieden wij een betaalbare oplossing. Vraag een adviesgesprek aan bij één van onze adviseurs.

Inbraken

De politie registreert pogingen tot inbraak en inbraken. Via hun site Misdaad in Kaart kunt u zelf zien of en waar er de afgelopen drie maanden in uw omgeving is ingebroken. Een overzicht is hier te bekijken.

Producten

  • Centrale
  • Code bedienpaneel
  • Bewegingsmelder(s) met camera functie
  • Afstandsbediening(en)
  • Rookmelder(s)
  • Magneetcontact(en)
  • IP- Camera(s)
  • Slimme stopcontacten
  • Glasbreukmelder(s)

Betrouwbaar en betaalbaar!

Onze adviseurs komen graag bij u langs voor een advies op maat. Maak vandaag nog vrijblijvend een afspraak.

Onze werkwijze

Afspraak maken

Onze beveiligingsadviseurs zijn actief in de woonwijk. Zij komen bij u langs om te inventariseren of er in uw woonwijk behoefte is aan elektronische beveiliging in de vorm van een alarmsysteem. Het spreekt voor zich dat wij veiligheid hoog in het vaandel hebben staan. Daarom zorgen wij er altijd voor dat de beveiligingsadviseurs van UwBeveiligingsPartner te allen tijde in het bezit zijn van een geldig legitimatiebewijs, een bedrijfspas en gekleed zijn in herkenbare bedrijfskleding.

Adviesgesprek

Indien u inderdaad behoefte heeft aan extra veiligheid in de vorm van woonhuisbeveiliging, dan maken onze beveiligingsadviseurs graag een vervolgafspraak met u. Tijdens deze vervolgafspraak vertellen de adviseurs van UwBeveiligingsPartner u tijdens een presentatie meer over onze complete en betaalbare beveiligingsoplossing. Er wordt dieper ingegaan op onze producten én we leggen u uit welke voordelen onze samenwerking met Securitas u biedt. Uiteraard vertellen onze beveiligingsadviseurs u ook graag meer over onze acties, inclusief de daarbij behorende prijzen.

Montage alarmsysteem

Wanneer u instemt met het opgemaakte beveiligingsplan, komt één van onze monteurs het alarmsysteem bij u thuis monteren. Kiest u voor UwBeveiligingsPartner, dan bent u verzekerd van kwaliteit. Allereerst wordt het alarmsysteem vakkundig opgehangen in een afgesloten en beveiligde ruimte, denkt u aan de meterkast. Vervolgens kunnen wij verschillende zones in uw woning definiëren waardoor het mogelijk wordt om het alarmsysteem in te stellen voor bepaalde gedeeltes van uw woning. Kies er bijvoorbeeld ‘s nachts voor om alleen de benedenverdieping te beveiligen. Onze alarmsystemen worden aangesloten op de meldkamer van Securitas. Doordat er dagelijks testberichten worden uitgewisseld met de meldkamer, bent u ervan verzekerd dat uw alarmsysteem te allen tijde goed functioneert.

24 uur per dag en zeven dagen per week beschermd

Uw woning wordt continu bewaakt dankzij het alarmsysteem en de opvolging vanuit de meldkamer van Securitas. Indien er zich een incident voordoet in uw woning – denk aan een inbraak, brand of overige calamiteit – wordt er direct een alarmmelding naar de meldkamer van Securitas verzonden. De medewerkers van de meldkamer komen onmiddellijk in actie door u en uw opgegeven contactpersonen te bellen. Is er niemand direct bereikbaar? Dan wordt de situatie op afstand beoordeeld en wordt er in sommige gevallen een surveillancewagen naar de woning gestuurd. Indien nodig is Securitas bevoegd om na een geverifieerde melding direct de juiste hulpdiensten in te schakelen. Kortom: u wordt continu beschermd, 24 uur per dag en zeven dagen per week.

Gratis adviesgesprek?

Onze adviseurs komen graag bij u langs voor een advies op maat. Maak vandaag nog vrijblijvend een afspraak! Wij zijn u graag van dienst.